• info@docendi.nl
  • 06-24473013

Reviews

Reviews

Als u dit wilt kunt u uw ervaring(en) met Docendi hieronder in een review delen.
Uw emailadres blijft altijd afgeschermd.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Docendi
Average rating:  
 38 reviews
 by Basje
Auto / Motor: BMW M1000R / Kawasaki Z750
Rijtraining: Voortgezette rijvaardigheidstraining Dynamic

Absoluut een aanrader. Hadden een leerzame dag met Willem.
Zoveel meer vertrouwen in de motor en techniek.
Betere inzichten en veiliger handelen.
Daarnaast ook nog een fijne man om mee te werken.

 by Paul
Auto / Motor: Lamborghini Huracan Performante
Rijtraining: Voortgezette Rijvaardigheidstraining Advanced

Een hele toffe ochtend gehad met Willem. Willem staat duidelijk boven de stof, heeft goede antwoorden op alle vragen. Verder zit er een fijne opbouw in de dag: rustige uitleg, oefenen, samenvatten, herhalen, positieve feedback. Hierdoor is het ontspannen leren en blijft hetgeen wordt verteld goed hangen. Dank!

 by Arjo Stokman
Auto / Motor: Volvo C30
Rijtraining: Advanced

Een advanced rijtraining bij Willem. Wat een (leer)ervaring. Hij leert je in korte tijd de weg te lezen. Dat maakt het leven al een stuk makkelijker.

Daarna begint het echte werk. Door middel van de KRATS methode laat hij zien hoe je veilig en vlot bochten kan nemen. Na een half uurtje in-trainen gaat er een wereld voor je open. Ik had nooit gedacht zo gecontroleerd en zo snel met Willem door Brabant te rijden. Wow. Wat geeft het piekremmen een tijd en controle. Jammer dat ik dit niet 20 jaar eerder heb geleerd.

De kennis en rust die Willem heeft maakt dat je uit de comfortzone durft te stappen. Een absolute aanrader deze advanced rijtraining van Willem. Ook als je geen supercar hebt;-)

 by Desiree
Auto / Motor: Audi A3 40 TFSIe
Rijtraining: Maatwerk Specialistisch Rijden

Drie dagen rijopleiding. Intensief, maar vooral ontzettend leuk en leerzaam! Willem is heel rustig en legt alles duidelijk uit waardoor je je constant op je gemak voelt en veilig. Daarbij is er ruimte voor het maken van fouten, welke niet worden afgestraft maar altijd vanuit een positieve kant bekeken worden. Door gebruik te maken van herhaling worden aangeleerde technieken steeds meer eigen.
Willem, bedankt!

 by Maarten Marchand
Auto / Motor: Porsche 911 Carrera S
Rijtraining: Advanced

Dan denk je dat je aardig kan rijden, totdat je met Willem in de auto zit. Ik heb bijna 20 jaar mijn rijbewijs en heb altijd veel op de weg gezeten maar met deze training heb ik echt weer nieuwe dingen geleerd. Heerlijk om "baas van de weg" te kunnen zijn. De remmen van de Porsche zijn tijdens de training gebruikt waar ze voor bedoeld zijn!!

 by B19a
Auto / Motor: Auto
Rijtraining: Maatwerk Specialistisch Rijden

Omdat ik mijn rijvaardigheid naar een hogere level wilde brengen ben ik in contact gekomen met Willem en Ilse. In een ontspannen sfeer ben ik een hele dag met Willem op pad geweest. Hierbij was goed te merken dat dit echt een passie is van Willem. Mijn leerdoelen kwamen allemaal aan bod en dit heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen bij rij-intest van de overheid.

Willem en Ilse bedankt!!

 by J.P.
Auto / Motor: BMW 1-serie
Rijtraining: Maatwerk Specialistisch Rijden

Na twee eerdere maatwerk trainingen gehad te hebben van Willem, heb ik een derde rijvaardigheidstraining bij hem gevolgd. Dit keer was deze volledig gericht op scenario's. In de scenariotraining - die hij erg goed had voorbereid - kwam alles samen en werd ik ‘on the job’ gecoacht.

Als observant heb ik van Willem zijn tips en tricks in alle trainingen veel opgestoken, zowel op tactisch als technisch vlak. Ik kan je hem dan ook van harte aanbevelen!

 by Martijn en Marloes
Auto / Motor: Range Rover Sport
Rijtraining: voortgezette rijvaardigheidstraining 'Performance'

Wij hebben onlangs een hele dag in onze eigen Range Rover training van Willem gehad; een ervaring die we onze familie en vrienden aanraden!

Wat in de ochtend begint met duidelijke uitleg, ontspannen oefenen aan (best uitdagende) vaardigheden, komt in de middag samen als je echt hard maar vooral effectief gaat rijden met een 'vernieuwde' blik op het verkeer.
Willem past zich als coach aan naar de omstandigheden van de auto en rijder. Martijn had meer ervaring dan Marloes en zij werden beiden op hun eigen niveau gecoacht en gefaciliteerd in het aanleren van de nieuwe vaardigheden. Je gaat echt anders kijken naar het rijden en verkeer op de weg. Naast een ontzettend uitdagende en leerzame dag, hebben we ook een hele leuke dag gehad. Het is het geld meer dan waard en aanrader voor wie echt meer wil dan alleen maar hard rijden.

Dank voor deze ervaring Willem.

Martijn en Marloes

 by Jan Arie
Auto / Motor: BMW R1200GSA
Rijtraining: Motor - Dynamic

Wat een geweldig leuke en leerzame dag. Veel gereden veel gedaan. Goede uitleg vooraf en dan direct toepassen in praktijk. Alle vooraf aangegeven leerdoelen of wensen kwamen aan bod. Ook goed ingespeeld op de verschillen in wensen en ervaringen van ons beiden (als cursisten). Zeker een aanrader voor een ieder die zoekt naar een voortgezette rijopleiding op de (openbare)weg.

 by Joury Peeters
Auto / Motor: Jaguar X-Type Sport 3.0. V6
Rijtraining: Performance training

Ik heb sinds kort mijn rijbewijs en een auto en wilde erg graag een voortgezette rijvaardigheidstraining doen. Mijn vriendin vond dit echter niets.

Ik was vorige week jarig en mijn vriendin vertelde me dat ik zelf mijn cadeau op moest halen in Oosterhout. Dit kon maar op een bepaald moment. Toen ik op het adres aankwam, bleek dit bij Docendi te zijn.
Willem had zelfs een gebakje voor me in verband met mijn verjaardag.

De training begon met een instructie. Willem legt alles heel duidelijk uit. Het is een hele prettige, rustige kerel. Ik voelde me al snel op mijn gemak. In de ochtend werd vooral aan de vaardigheden gewerkt. Ik heb een heleboel interessante dingen geleerd, die men bij de reguliere rijlessen niet leert.

Na een heerlijke lunch ging het richting Duitse Autobahn waar ik mijn auto lekker voluit kon laten knallen.

Ik kan deze training echt aan iedereen aanraden. Het was niet alleen een leerzame, maar ook een gezellige dag. Ik heb ontzettend genoten. Je haalt echt alles uit je auto en leert een heleboel.

Beste verjaardagscadeau ooit.

 by Jelte
Auto / Motor: Range Rover Velar
Rijtraining: Maatwerk Specialistisch Rijden

Meerdere rijtrainingen mogen volgen bij Willem. Allemaal gefocust op maatwerk, verzin het en Willem past er een mouw aan. Een expert op het gebied van alles op de weg!

Ik heb ontzettend veel geleerd, mijn rijvaardigheid is hierdoor verbeterd. Waardoor ik veiliger en vloeiender door het verkeer kan.

 by J.P.
Auto / Motor: BMW 1 serie
Rijtraining: Maatwerk

Willem is een uitermate ervaren docent, die meteen ziet waar je kansen en sterktes liggen. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk en brengt de verbeteringen opbouwend en rustig over. Zijn rust neem je over in je rijstijl, wat je leercurve ten goede komt. De demo's die hij tijdens de training geeft zijn erg waardevol en geven een goed beeld van de mogelijkheden die je met je eigen auto hebt. Willem denkt goed mee met je leerdoelen en de mogelijkheden hierbij zijn vrijwel eindeloos.

Als observant en prive detective komt een gedegen rijopleiding goed van pas, het is dan ook fijn dat ik deze waardevolle maatwerk rijtraining bij Docendi heb mogen volgen. Er zullen zeker nog meerdere trainingen volgen in de toekomst. Nogmaals bedankt!

 by Bim Rouwenhorst
Auto / Motor: Toyota Avensis 2.0
Rijtraining: Advanced

Vorige week een 4 uur durende rijtraining van Willem ondergaan, die ik kan omschrijven op de wijze zoals mijn voorgangers dit in onderstaande reviews al hebben gedaan. Zeer goed bevallen, want in een ontspannen sfeertje lekker gestuurd! Ik wilde mijzelf eens een dergelijke rijtraining cadeau doen en heb Docendi op het internet gevonden; ik kende het nog niet. Willem, het tijdig 'uitgeremd' zijn voor de bocht blijft een leerpuntje, maar ik hou het in de gaten 🙂 Dankzij 'ontmoedigen' al een aantal keren een late-invoeger ervan weerhouden het voertuig ervoor te zetten; een leuke techniek! Bedankt voor de gezellige instructie en 'wie weet' kom ik nog wel eens bij je. Enne ... die rokende remschijven/-blokken zijn weer helemaal de ouwe hoor, ze kunnen kennelijk tegen heet stoken 😉

 by Anand
Auto / Motor: Tesla Model 3
Rijtraining: Maatwerk

In mijn zoektocht naar een rijvaardigheidstraining ben ik bij Docendi uitgekomen. De kennis en ervaring die Willem heeft met rijopleidingen sprak mij aan. Daarnaast de opzet van de trainingen en mogelijkheid om dit met de eigen auto te doen. Het contact met Willem was vanaf het begin heel prettig. Hij heeft vooraf leerdoelen in kaart gebracht en de rijtraining hierop aangepast. Het was heel leuk om de training te doen. Vanaf de start kwamen er praktische zaken aan bod zoals bandenspanning en afstellen spiegels. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met rijtechnieken zoals KRATS en inhalen op provinciale wegen. Vooral op het gebied van kijken heb ik nieuwe inzichten gekregen. Willem is kalm en duidelijk in zijn uitleg. Hij verzorgt goede demonstraties en neemt de tijd om nieuwe rijtechnieken te oefenen. Kortom een aanrader voor iedereen die meer wil leren op het gebied van veilig, vlot en verantwoord rijden!

 by Jorgen
Auto / Motor: Audi A8
Rijtraining: Maatwerk

Na al diverse trainingen te hebben gedaan als directiechauffeur bij andere partijen ben ik recent bij Docendi (Willem) uitgekomen om te kijken of de rijvaardigheid naar een hoger niveau gebracht kon worden. Al vrij snel werd de vinger op de zere plek gelegd en kon er geoefend worden op een perfect geselecteerde route. Al met al een instructeur met ervaring en kennis van zaken. Eigenlijk zou iedereen met een rijbewijs met regelmaat een training (bij Docendi) moeten volgen...

 by Ro
Auto / Motor: Mercedes-Benz CLA shootingbrake
Rijtraining: Advanced

Zeker een aanrader! Willem is een top instructeur. Legt het lesstof goed uit. Demonstraties worden goed uitgevoerd en niet even vlug. Je merkt dat hij veel ervaring heeft aan zijn houding en uitleg. Verder een productieve dag gehad. Veel nieuwe dingen geleerd en gelijk in praktijk toegepast. Basis technieken waar je normaal gesproken helemaal niet mee bezig houdt zijn ook aangestipt.

Kortom een echte aanrader. Willem bedankt!

 by Rob
Auto / Motor: Mercedes GLC 300E
Rijtraining: Performance

Nog maar net twee dagen in het bezit van mijn nieuwe auto deze unieke training gedaan. Ik had al een aantal slipcursussen, circuittraining op Zandvoort en vrachtwagenrijles gehad maar dit was echt supergaaf. Kijktechniek, bochtentechniek (K.R.A.T.S.), veilig inhalen, vegen en ontmoedigen. Dit alles op provinciale wegen, snelwegen en in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Omdat Willem instructeur voor gespecialiseerde politiediensten is, leer je dingen die je bij een 'normale' rijschool nooit zult krijgen. Naast een super productieve dag was het ook een gezellige en leuke dag! Ik kom vast nog eens terug voor een vervolgtraining op de Duitse autobahn..!

 by Karel
Auto / Motor: Audi A4
Rijtraining: Voortgezette Rijvaardigheidstraining Advanced

Voordat ik met deze training begon, had ik –als zeventig jarige met bijna vijftig jaar rijervaring- het idee dat ik vast wel het één en ander zou opsteken, wat extra vaardigheden zou opdoen en eye openers zou ervaren. Ik hoopte dat de training bovendien in een prettige sfeer zou verlopen.
Ik had verder nog twee extra leerpunten en wel rotondes rijden en invoegen.
Alles is boven verwachting aan bod gekomen en in een ontspannen prettige sfeer. Je merkt aan alles dat Willem de materie volkomen beheerst.
Hieronder een greep van zomaar wat zaken die ik heb mogen leren (beheersen moet nog komen ;)):


Meteen in het begin werd mij verteld dat je je niet moeten laten leiden door wat de andere weggebruikers doen, maar dat jij zelf de regie moet hebben.
Voldoende afstand houden ook zo’n belangrijk item, waardoor je mogelijke problemen voorkomt. Hierbij hoort dat je niet naar het probleem moet remmen, maar moet piekremmen.
Hoe je aan de plaatsing van voorrangsborden kunt zien of je binnen of buiten de bebouwde kom rijdt, is iets heel simpels maar wel erg handig.
Bij het invoegen op de autosnelweg hoort een plannetje waarbij je tijdig een landingsbaan bepaalt.
Natuurlijk kwam de bochtentechniek ook aan bod met de KRATS methode.

Dit is zomaar een greep uit wat ik in vier uur heb mogen leren en meemaken.

Kortom een echte aanrader.

 by Egbert Nillesen
Auto / Motor: Bmw r1200 gs adventure
Rijtraining: Rijvaardigheidstraining motor

Gave dag, alles wat ik wilde leren werd aangeboden. Het meer eigen zijn met mijn bmw. Wat kan die wel wat ik niet wist..en wat kan ik als bestuurder met deze motor.
Nou dat is veel..goede technieken aangeleerd en direct in de praktijk geoefend... ik stap nu met 110% vertouwen op mijn GSA en weet wat ik met hem kan doen en hoe ik hem moet vertrouwen. Voor herhaling vatbaar om naar mijn idee een speciale training op mijn kunnen en dan verder dan dat.
Willem bedankt voor deze topdag samen met mijn motor maat Pierre...tot de volgende.

Egbert

 by Coen van Riel
Auto / Motor: BMW1200GSA
Rijtraining: Voortgezette rijvaardigheidstraining motor

Op zaterdag 24 april 2021 zijn we samen met trainer Willem Janssen een hele dag op toer geweest voor de voortgezette rijvaardigheidstraining motor.
In de ochtend, na een bakkie koffie en besproken waar onze wensen lagen, zijn we eerst naar een industrieterrein gereden waar we de kneepjes van het remmen en bochtentechniek kregen uitgelegd en we konden oefenen.
Daarna de openbare weg op waarbij we het net aangeleerde verder ons eigen konden maken op de openbare weg. Continue werden we op een rustige, aangename manier door Willem gecoacht via de portofoon. We zakte via een mooie route binnendoor af richting het zuiden. Vanaf Weert gingen we de snelweg op en liet Willem ons zien hoe we op een veilige en verantwoorde manier ons vlot door het verkeer konden manoeuvreren (vegen).
Aangekomen in Zuid Limburg zijn de Mergelland route gaan rijden. Nadat Willem ons had laten zien hoe het moet en wat hij van ons verwachtte mochten wij voorop. Pittig! Maar super gaaf en leerzaam. Op deze drukke dag konden we meteen vol aan de bak. Mijn wens was om te ontwikkelen op het gebied van het rijden van bochten kon ik hier perfect doen.
Op de terugweg naar Brabant kon ik het vegen toepassen in de praktijk. Super gaaf om te doen en het werkte nog ook als ik het zelf deed. Hierdoor werd het rijden op de snelweg ook nog leuk.
Willem is een top docent!! Sluit perfect aan bij de behoefte van de cursist.
Super toffe dag gehad en enorm veel geleerd. Zeker aan te bevelen!!!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

info@docendi.nl

Regio Breda

06-24473013

Volg ook de blogsite van mijn vrouw Ilse