• info@docendi.nl
  • 06-24473013

Reviews

Reviews

Als u dit wilt kunt u uw ervaring(en) met Docendi hieronder in een review delen.
Uw emailadres blijft altijd afgeschermd.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Docendi
Average rating:  
 46 reviews
 by Ton
Auto / Motor: Motor: BMW M1000R
Rijtraining: ROAD

Vanaf het moment dat ik begon met de rijtraining tot aan het einde was het gezellig met Willem.

De materie wordt goed uitgelegd, hij stelt vragen zodat je zelf kan nadenken. Hij komt rustig over en het is te zien dat hij plezier heeft in het rijvaardiger maken van anderen. Voor mij was dit een waardevolle rijtraining waarmee ik veiliger, vlotter en verantwoorder kan deelnemen aan het verkeer.

Ondanks dat ik door de regen geen enkel droog kledingstuk meer had, ben ik met nieuwe kennis en een glimlach naar huis gereden.

 by Koen
Auto / Motor: BMW R1200RT
Rijtraining: Dynamic (motor)

Sinds de corona-tijd had ik heel weinig motor gereden. Hoewel ik voor mijn werk in het verleden allerlei rijopleidingen heb gehad, zat ik er gewoon niet meer lekker op, het vertrouwde gevoel was weg. Op internet vond ik Docendi en ik zag de opleiding en ervaring van Willem, en alle goede reacties. Dat was het maatwerk waar ik naar zocht.


De dag werd rustig gestart en hij zag gelijk wat ik nodig had. De ochtend werd rustig opgebouwd, met tussendoor enkele remtechnieken die ik nog niet kende. Daarna door met positie op de weg (oude gewoontes afleren), inhalen, een kleine zoekoefening tussendoor en een stukje autosnelweg.

Voor de lunch merkte ik al dat ik begon te ontspannen en weer ver vooruit begon te kijken. Aan het einde van de dag was - boven verwachting - het oude, vertrouwde gevoel terug. En het plezier van motorrijden. Een hele leerzame, waardevolle en leuke dag, ben ontzettend blij dat ik deze training bij Willem heb gevolgd! Echt een aanrader – ook zeker als je niet veel ervaring hebt.

 by Dean
Auto / Motor: Audi A6 40TFSI
Rijtraining: Maatwerk

Na ruim een jaar voor de tweede keer bij Docendi. De onderwerpen van de eerste training zitten nog altijd vers in het geheugen elke keer dat ik in de auto stap. Niet alleen trainen we verder op de behandelde onderwerpen, Willem borduurt er rustig op verder met nieuwe inzichten, technieken en uitleg over het rijden, het verkeer, de auto etc.
Dit maakt dat ik ten eerste per training ontzettend veel leer, en ten tweede nog niet bijna het gevoel heb dat ik er uitgeleerd raak. In mijn perspectief een waardevolle combinatie.

 by Jaap Koster
Auto / Motor: Ford Focus RS 350pk
Rijtraining: Advanced

Mij zaterdag morgen bij aankomst na een praatje en bakkie naar de auto begeven en na controle auto begonnen aan de cursus waar ik mij eerst mijn rijstijl ,gewoonte moest laten zien en daarna al rijdend les gekregen om beter auto te rijden op een verantwoorde manier de potentie van de RS te gebruiken kwa bochten gedrag maar vooral rem technieken , les gekregen om snel een bocht aan te snijden met gebruik van rem en snelheid wat eerst wel moest binnenkomen bij mij ,maar na blijven oefenen lukte het om mijn oude gewoontes aan de kant te zetten .
Maar blijft oefenen want oude gewoontes moeten verdwijnen ,maar pak het wel op .
Na enkele uren rijden ,sturen en remmen en verantwoord op snelle basis inhalen tevreden bij beginpunt weer geëindigd en tevreden huiswaarts gekeerd .
Was een top ochtend en zelfde passie was de ochtend snel voorbij .
Dank voor deze vruchtbare les ochtend

 by Rob
Auto / Motor: Peugeot Partner
Rijtraining: Advanced

Het is moeilijk voor te stellen maar in een paar uur tijd is Willem in staat je helemaal te resetten en opnieuw te laten beginnen met nadenken over het hoe en waarom van wat je aan het doen bent op de weg. En met succes want ineens vallen allerlei dingen op hun plek en wordt het rijden nog gemakkelijker dan het voor mij al was.
Ik ben een professioneel chauffeur en ik rij ongeveer 140.000 km per jaar. Dan kan het bijna niet anders dan dat er toch dingen in je rijstijl geslopen zijn die beter of anders kunnen. Willem heeft mij dat laten zien en vanaf het eerste moment van toepassen wordt het rijden nog leuker en nog meer ontspannen. Nu komt voor mij wel de opgave om dat wat ik aangereikt heb gekregen in praktijk te brengen en deel te laten worden van mijn eigen routine.
Willem, erg bedankt voor de ontzettend leerzame en minstens zo leuke ochtend.

 by Wim van der Hoeven
Auto / Motor: BMW R1200 RT
Rijtraining: Dynamic (motor)

Samen met mijn zoon Ben en instructeur Willem een dag op pad geweest over Brabantse, Belgische, Limburgse binnenwegen. Remtest-Bochtentechniek-Plaats op de weg-Inschatten verkeerssituaties-Inhalen-Meer wegoverzicht voor jezelf bepalen. Nooit te oud om te leren. Willem is sympathiek, rustig en straalt een groot enthousiasme uit. Leerzame dag geweest.

 by Merel
Auto / Motor: Audi A3
Rijtraining: Voortgezette Rijvaardigheidstraining ‘maatwerk’

Na een auto ongeluk heb ik dankzij de training en coaching van Willem mijn zelfvertrouwen in het autorijden weer teruggekregen. Willem heeft mij inzicht gegeven in het veilig en vertrouwd auto rijden. Het was heel leuk en leerzaam. Ik heb er veel aan gehad!

 by Danielle
Auto / Motor: Porsche Boxster GTS
Rijtraining: Voortgezette Rijvaardigheidstraining Advanced

Whoop! Wat was het tof om de mogelijkheden van de nieuwe auto van mijn man met Willem te ontdekken. Dankzij zijn pedagogische achtergrond leerde ik in korte tijd heel veel. Ik voel dat ik de Porsche nu volledig onder controle heb.

Ik reed naar huis met een grote glimlach, veel meer verkeersinzicht, een nieuwe (en veel veiligere) remtechniek en heel handige tips en tricks om vlot en vloeiend door het verkeer te gaan. Met de veegtechniek gaan auto's automatisch voor je aan de kant, zonder seinen of bumperkleven. Dat rijd fijn voor mij én de andere weggebruikers.

Twijfel je of je Willem laat instappen? Niet nodig, gewoon gaan. Het is zo leuk en leerzaam!

 by Basje
Auto / Motor: BMW M1000R / Kawasaki Z750
Rijtraining: Voortgezette rijvaardigheidstraining Dynamic

Absoluut een aanrader. Hadden een leerzame dag met Willem.
Zoveel meer vertrouwen in de motor en techniek.
Betere inzichten en veiliger handelen.
Daarnaast ook nog een fijne man om mee te werken.

 by Paul
Auto / Motor: Lamborghini Huracan Performante
Rijtraining: Voortgezette Rijvaardigheidstraining Advanced

Een hele toffe ochtend gehad met Willem. Willem staat duidelijk boven de stof, heeft goede antwoorden op alle vragen. Verder zit er een fijne opbouw in de dag: rustige uitleg, oefenen, samenvatten, herhalen, positieve feedback. Hierdoor is het ontspannen leren en blijft hetgeen wordt verteld goed hangen. Dank!

 by Arjo Stokman
Auto / Motor: Volvo C30
Rijtraining: Advanced

Een advanced rijtraining bij Willem. Wat een (leer)ervaring. Hij leert je in korte tijd de weg te lezen. Dat maakt het leven al een stuk makkelijker.

Daarna begint het echte werk. Door middel van de KRATS methode laat hij zien hoe je veilig en vlot bochten kan nemen. Na een half uurtje in-trainen gaat er een wereld voor je open. Ik had nooit gedacht zo gecontroleerd en zo snel met Willem door Brabant te rijden. Wow. Wat geeft het piekremmen een tijd en controle. Jammer dat ik dit niet 20 jaar eerder heb geleerd.

De kennis en rust die Willem heeft maakt dat je uit de comfortzone durft te stappen. Een absolute aanrader deze advanced rijtraining van Willem. Ook als je geen supercar hebt;-)

 by Desiree
Auto / Motor: Audi A3 40 TFSIe
Rijtraining: Maatwerk Specialistisch Rijden

Drie dagen rijopleiding. Intensief, maar vooral ontzettend leuk en leerzaam! Willem is heel rustig en legt alles duidelijk uit waardoor je je constant op je gemak voelt en veilig. Daarbij is er ruimte voor het maken van fouten, welke niet worden afgestraft maar altijd vanuit een positieve kant bekeken worden. Door gebruik te maken van herhaling worden aangeleerde technieken steeds meer eigen.
Willem, bedankt!

 by Maarten Marchand
Auto / Motor: Porsche 911 Carrera S
Rijtraining: Advanced

Dan denk je dat je aardig kan rijden, totdat je met Willem in de auto zit. Ik heb bijna 20 jaar mijn rijbewijs en heb altijd veel op de weg gezeten maar met deze training heb ik echt weer nieuwe dingen geleerd. Heerlijk om "baas van de weg" te kunnen zijn. De remmen van de Porsche zijn tijdens de training gebruikt waar ze voor bedoeld zijn!!

 by B19a
Auto / Motor: Auto
Rijtraining: Maatwerk Specialistisch Rijden

Omdat ik mijn rijvaardigheid naar een hogere level wilde brengen ben ik in contact gekomen met Willem en Ilse. In een ontspannen sfeer ben ik een hele dag met Willem op pad geweest. Hierbij was goed te merken dat dit echt een passie is van Willem. Mijn leerdoelen kwamen allemaal aan bod en dit heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen bij rij-intest van de overheid.

Willem en Ilse bedankt!!

 by J.P.
Auto / Motor: BMW 1-serie
Rijtraining: Maatwerk Specialistisch Rijden

Na twee eerdere maatwerk trainingen gehad te hebben van Willem, heb ik een derde rijvaardigheidstraining bij hem gevolgd. Dit keer was deze volledig gericht op scenario's. In de scenariotraining - die hij erg goed had voorbereid - kwam alles samen en werd ik ‘on the job’ gecoacht.

Als observant heb ik van Willem zijn tips en tricks in alle trainingen veel opgestoken, zowel op tactisch als technisch vlak. Ik kan je hem dan ook van harte aanbevelen!

 by Martijn en Marloes
Auto / Motor: Range Rover Sport
Rijtraining: voortgezette rijvaardigheidstraining 'Performance'

Wij hebben onlangs een hele dag in onze eigen Range Rover training van Willem gehad; een ervaring die we onze familie en vrienden aanraden!

Wat in de ochtend begint met duidelijke uitleg, ontspannen oefenen aan (best uitdagende) vaardigheden, komt in de middag samen als je echt hard maar vooral effectief gaat rijden met een 'vernieuwde' blik op het verkeer.
Willem past zich als coach aan naar de omstandigheden van de auto en rijder. Martijn had meer ervaring dan Marloes en zij werden beiden op hun eigen niveau gecoacht en gefaciliteerd in het aanleren van de nieuwe vaardigheden. Je gaat echt anders kijken naar het rijden en verkeer op de weg. Naast een ontzettend uitdagende en leerzame dag, hebben we ook een hele leuke dag gehad. Het is het geld meer dan waard en aanrader voor wie echt meer wil dan alleen maar hard rijden.

Dank voor deze ervaring Willem.

Martijn en Marloes

 by Jan Arie
Auto / Motor: BMW R1200GSA
Rijtraining: Motor - Dynamic

Wat een geweldig leuke en leerzame dag. Veel gereden veel gedaan. Goede uitleg vooraf en dan direct toepassen in praktijk. Alle vooraf aangegeven leerdoelen of wensen kwamen aan bod. Ook goed ingespeeld op de verschillen in wensen en ervaringen van ons beiden (als cursisten). Zeker een aanrader voor een ieder die zoekt naar een voortgezette rijopleiding op de (openbare)weg.

 by Joury Peeters
Auto / Motor: Jaguar X-Type Sport 3.0. V6
Rijtraining: Performance training

Ik heb sinds kort mijn rijbewijs en een auto en wilde erg graag een voortgezette rijvaardigheidstraining doen. Mijn vriendin vond dit echter niets.

Ik was vorige week jarig en mijn vriendin vertelde me dat ik zelf mijn cadeau op moest halen in Oosterhout. Dit kon maar op een bepaald moment. Toen ik op het adres aankwam, bleek dit bij Docendi te zijn.
Willem had zelfs een gebakje voor me in verband met mijn verjaardag.

De training begon met een instructie. Willem legt alles heel duidelijk uit. Het is een hele prettige, rustige kerel. Ik voelde me al snel op mijn gemak. In de ochtend werd vooral aan de vaardigheden gewerkt. Ik heb een heleboel interessante dingen geleerd, die men bij de reguliere rijlessen niet leert.

Na een heerlijke lunch ging het richting Duitse Autobahn waar ik mijn auto lekker voluit kon laten knallen.

Ik kan deze training echt aan iedereen aanraden. Het was niet alleen een leerzame, maar ook een gezellige dag. Ik heb ontzettend genoten. Je haalt echt alles uit je auto en leert een heleboel.

Beste verjaardagscadeau ooit.

 by Jelte
Auto / Motor: Range Rover Velar
Rijtraining: Maatwerk Specialistisch Rijden

Meerdere rijtrainingen mogen volgen bij Willem. Allemaal gefocust op maatwerk, verzin het en Willem past er een mouw aan. Een expert op het gebied van alles op de weg!

Ik heb ontzettend veel geleerd, mijn rijvaardigheid is hierdoor verbeterd. Waardoor ik veiliger en vloeiender door het verkeer kan.

 by J.P.
Auto / Motor: BMW 1 serie
Rijtraining: Maatwerk

Willem is een uitermate ervaren docent, die meteen ziet waar je kansen en sterktes liggen. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk en brengt de verbeteringen opbouwend en rustig over. Zijn rust neem je over in je rijstijl, wat je leercurve ten goede komt. De demo's die hij tijdens de training geeft zijn erg waardevol en geven een goed beeld van de mogelijkheden die je met je eigen auto hebt. Willem denkt goed mee met je leerdoelen en de mogelijkheden hierbij zijn vrijwel eindeloos.

Als observant en prive detective komt een gedegen rijopleiding goed van pas, het is dan ook fijn dat ik deze waardevolle maatwerk rijtraining bij Docendi heb mogen volgen. Er zullen zeker nog meerdere trainingen volgen in de toekomst. Nogmaals bedankt!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

info@docendi.nl

Regio Breda

06-24473013

Volg ook de blogsite van mijn vrouw Ilse