• info@docendi.nl
  • 06-24473013

Home

Home

 

BENT U KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP IN AUTO- OF MOTORRIJDEN?

 

Docendi verzorgt exclusieve voortgezette rijvaardigheidstrainingen voor particulieren, bedrijven & (semi-) overheidsinstellingen. Alle trainingen worden verzorgd op de openbare weg en met uw eigen auto of motor.

In de wereld van de voortgezette rijvaardigheid is het trainen op de openbare weg uniek. Immers, de meeste aanbieders trainen op circuits of andere afgesloten oefenlocaties. Uiteraard is deze manier van trainen bewust zo door Docendi gekozen: u traint immers daar waar het gebeurt en met de auto of motor waarmee u dagelijks onderweg bent.

Daarbij is het natuurlijk best een vreemde gedachte dat bestuurders – na het behalen van het rijbewijs – mogen rijden met soms zeer exclusieve en vermogende auto’s of motoren, zonder dat hiervoor extra vaardigheden en inzichten aangeleerd hoeven worden.

Docendi biedt daarom een uniek aanbod aan voortgezette rijvaardigheidstrainingen, waarbij u rijtechnieken en verkeersinzichten krijgt aangeleerd welke normaal gesproken alleen voor o.a. arrestatieteams en anti-terreureenheden beschikbaar zijn!

De rode draad in alle trainingen van Docendi is het vergroten van uw bewustwording in combinatie met de drie V’s uit de wereld van het voortgezet rijden:

VEILIG – VLOT – VERANTWOORD

Door mijn achtergrond en jarenlange ervaring in het verzorgen van (specialistische) rijopleidingen voor diverse onderdelen van o.a. Politie en Defensie is er altijd een aanbod voor uw wens. Maatwerk dus!

Kijk daarom ook even op de pagina over mij, zodat u een goede indruk krijgt van mij en mijn portfolio.

Docendi maakt tijdens de training – in overleg met u – gebruik van een dashcam als instructiemiddel. De beelden kunnen n.l. direct op een tablet worden teruggekeken. Hierdoor wordt inzichtelijk wat er tijdens de trainingen besproken wordt. En – als u dit wenst – wordt uw rijtraining vastgelegd met een GoPro camera, zodat u de on-board beelden naderhand nog eens kunt terug kijken.

Alle trainingen worden voorafgegaan door een schriftelijke intake via mail en afgesloten met een uniek Certificaat van Deelname. 

Nieuwsgierig? Kijk voor het diverse aanbod op de verschillende pagina’s hierboven. Als u wilt weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen, mag u altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!

Bel ons, stuur een mail of vul het contactformulier op de website in.

Uiteraard stellen wij het op prijs als u uw ervaring(en) met Docendi in een review wilt delen op deze site!

info@docendi.nl

Regio Breda

06-24473013

Volg ook de blogsite van mijn vrouw Ilse